Ви є тут

В «Альянсі» пройшла прес конференція перед зустріччю з боксу «УКРАЇНА-НІМЕЧЧИНА»

У спортивному клубі «Альянс» у перед матчі боксерських поєдинків «Україна-Німеччина» пройшла відкрита прес конференція та зважування учасників. Організатори на прес-конференції відмітили, що на глядачів чекає вісім поєдинків між франківською командою та бременською командою з Німеччини. Та додали, що для всіх бажаючих повболівати – вхід вільний,

«Хочу запевнити представників ЗМІ та мешканців Івано-Франківська, що ви не пошкодуєте, якщо прийдете 13 липня на вечір боксу Україна-Німеччина, в якому буде проходити вісім поєдинків, серед яких сім – поєдинки по серіях з представниками Німеччини та один поєдинок між місцевими боксерами-важковаговиками», – розповів один із організаторів зустрічі Віталій Мерінов.

Директор Департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міськради Віталій Матешко зазначив, що поєдинки з боксу в Івано-Франківську мають свою особливу родзинку, тому, що це поєдинки міжнародного рівня, в яких зустрічаються кращі боксери нашого краю і талановиті боксери багатьох країн.

Головний суддя змагань Володимир Вострецов завірив присутніх, що суддівська бригада готова до проведення змагань та буде максимально об’єктивною.

А тренер франківської команди, Заслужений тренер України Анатолій Мушій відзначив, що українській команді буде непросто. Проте, у наших боксерів є певна «фішка».

«Це вже у нас дев’ята зустріч з такими командами. Були – Австралія, Марокко, Франція, США, Німеччина, Казахстан, Ірландія, знову Німеччина місто Кельн і знову Німеччина місто Бремен. З досвіду знаю, що німецька команда досить сильна, дисциплінована і нашим хлопцям буде досить непросто. Але ми будемо включати десь трохи нашу українську, козацьку хитринку і будемо імпровізувати. У нас будуть цікаві поєдинки», – відзначив Анатолій Мушій.

Два тижні відбувались спільні тренування німецької команди і наших хлопців. Тренер збірної команди Німеччини Генріх Оханян розповів, що за цей час спортсмени тренувались у гідних умовах. А опісля тренувань смакували український борщ та вареники.

«Спочатку я хочу подякувати нашим українським колегам і вашій країні велике дякую, що так повноцінно з душею прийняли нас. Наші люди, які ніколи не були тут – всі у захваті від гостинності. Я частіше у вас бував і ми вирішили надалі тримати з Україною хороші контакти по спортивній лінії. Обмінюватись досвідом. Дякую всім, що так тепло прийняли нас. Ми готові з вами далі працювати. В нашій групі, так скажемо, номер один, який триразовий чемпіон Німеччини в 2014-16 рр. Всі титули в нього вже є і він на тій сходинці, коли потрібно виходити вже на професійний бокс. Хлопець молодий, всього 19 років», – розповів Генріх Оханян.

Один із організаторів змагань Андрій Бочкур вручив подарунок тренеру збірної Німеччини від Президента Федерації боксу Івано-Фраківщини з підписом Михайла Михайловича Зав’ялова, Президента національної ліги професійного боксу України, заслуженого тренера СРСР, тренера, який 20 років тренував збірну України і команду СРСР.

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments