Ви є тут

Спортсмени «Альянсу» повернулися з навчально-тренувальних зборів з ММА

З 19 червня до 1 липня в Києві на базі клубів «Гермес» та «Аурум» пройшли навчально-тренувальні збори національної збірної команди України зі змішаних єдиноборств ММА, у рамках підготовки до Чемпіонату Світу з ММА.

В Національних зборах прийняли участь і троє бійців нашого клубу: Сливоцький Ігор, Дайнеко Наталія та тренер і один з ведучих спортсменів клубу Андрій  Сапа, який прийняв участь у цих зборах завдяки підтримці керівництва СК «Альянс».

А 28 червня на тренувальній базі «Атлет» відбулося відкрите тренування спортсменів, на яке завітали поважні гості - Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра Микола Даневич, заступник Міністра Ярослав Войтович, президент Національної Федерації зі змішаних єдиноборств ММА України Олег Рожкевич та виконавчий директор Федерації Антон Бланк. Тренування відбулось під керівництвом 1 віце-президента Федерації та головного тренера збірної Вахабжана Муратова.

Підбиваючи підсумки хочеться відмітити, що загалом для наших спортсменів тренувальні збори пройшли досить плідно та успішно. Завдяки професійному тренерському складу наші спортсмени ознайомилися з рядом нових технік боротьби як в стійці так і в партері, а також мали змогу потренуватися з кращими спортсменами федерації змішаних єдиноборств ММА України.

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments