Ви є тут

ІІІ етап «Кубку Буковеля» з фрі-файту дивізіону «Еліта» ММА

31 січня на ГК «Буковель» пройшов ІІІ тур п'ятого сезону «Кубку Буковеля» з фрі-файту – Національного Кубку України з фрі-файту дивізіону «Еліта», розділ ММА. Всього відбулося 12 поєдинків.

СК «Альянс» на цьому турнірі представляв Савчук Артем, надважка вагова категорія. В першому своєму поєдинку Артемові вдалося перевести свого супротивника в партер і зайнявши домінуючу позицію завершити бій добиванням зверху. А от у другому двобої все пішло не так успішно. Усі нанесені Артемом удари супернику вдалося перетерпіти, а коли бій перейшов у партер, він зміг вдало виконати больовий прийом на руку «армбар». Отже, програш Артема не дає йому пройти до наступного кола і він вибуває з боротьби.

До Гранд-Фінала «Кубку Буковеля» з фрі-файту цього сезону залишається вже зовсім небагато часу. Нагадаємо, що він відбудеться 7 березня. І в ньому вже затвердили свої місця у гран-прі четвірках спортсмени команди ММА СК «Альянс» - Тарас Сапа (-70кг.) і Василь Янко (-66кг.). Отож, вболіваємо за наших і бажаємо тільки перемог!!!

Турнірна таблиця>>

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments