Ви є тут

Іван Вульчин повернувся одержав перемогу на професійному турнірі в Чехії. ВІДЕО

16 березня у чеському місті Брно на 8000-ній «DRFG Arena» пройшов Міжнородний професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «X Fight Nights 17», організований Міжнародною ММА лігою «XFN».

Одним із спортсменів, що представляв честь нашої країни на цих змаганнях був професійний спортсмен БК «Альянс» Іван Вульчин. Йому протистояла справжня місцева зірка Tomas Fiala.

Цей бій став одним з кращих боїв цього вечора. Під час поєдинку перевага переходила від одного спортсмена до іншого зриваючи безмежні овації восьмитисячної арени. Перший раунд пройшов при повному домінуванні нашого земляка як в стійці, так і в боротьбі. У другому раунді Іван знову лідирував, але в якийсь момент втратив контроль біля сітки і опинився на конвасі, віддавши перевагу чеському спортсмену, яку він зберігав до кінця раунду. У фінальному третьому раунді Вульчин повністю став контролювати поєдинок, влучно «розбивав» опонента в стійці. Коли бій знову перемістився до сітки Вульчин скористався помилкою суперника та перевів бій в партер, вигравши там позицію, після чого почались «добивання» і фінальна розв’язка – задушливий прийом з-за спини.

Бій настільки сподобався організаторам, що практично одразу після поєдинку Іванові запропонували контракт на ще один бій, після якого піде мова про підписання довготривалого контракту.

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments