Ви є тут

Іван Вульчин виступив на ІІ-му етапі «Кубку Буковеля» з фрі-файту дивізіону «Еліта» ММА

Іван Вульчин 17 січня на ГК «Буковель» пройшов ІІ тур п'ятого сезону «Кубку Буковеля» з фрі-файту – Національного Кубку України з фрі-файту дивізіону «Еліта», розділ ММА. Всього відбулося 12 поєдинків.

Участь у цьому турі змагань прийняв спортсмен команди ММА СК «Альянс» Іван Вульчин. Як і попередній наш учасник цього турніру, Іван теж був дебютантом змагань такого високого рівня, тим паче, що він тільки перейшов з юніорської вікової категорії у дорослу. Але його виступ можна вважати більш ніж вдалим. В його ваговій категорії пройшло гран-прі четвірка. У першому своєму поєдинку Івану вдалося отримати дострокову перемогу больовим прийомом на першій хвилині над КМСУ з Чернівців Беседінським Романом. А от у фінальному двобої йому протистояв Майстер Спорту Міжнародного Класу з бойового самбо з Харкова – Олександр Лунга. Бій виявився безкомпромісним і напруженим, перевага переходила від одного спортсмена до іншого. І як наслідок, по завершенню 3-ох раундів суддями була зафіксована нічия і оголошений 4-ий, додатковий раунд. В екстрараунді повністю повторився попередній сценарій бою, але все таки, з невеликою перевагою, перемогу присудили більш досвідченому спортсмену з Харкова. Отож, Іван Вульчин набуває безцінного досвіду, але за крок до Гранд-Фіналу все ж таки вибуває з боротьби.

Наступний спортсмен команди ММА СК «Альянс», що виступатиме 31 січня на рингу «Буковеля» буде Артем Савчук. Повний склад спортсменів СК «Альянс», що приймають участь у «Кубку Буковеля» з фрі-файту 2015 цього сезону ви можете переглянути ТУТ>>

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments