Ви є тут

Повний комплект нагород з 1-го етапу Чемпіонату України з фрі-файту, розділ ММА

20-22 березня у Тернополі паралельно з Кубком України з фрі-файту 2015 пройшов перший етап Чемпіонату України з фрі-файту в дивізіоні «Еліта» ММА. Поєдинки проходили у бойовому восьмикутнику, який надав їм надзвичайної видовищності. Бої проходили у форматі гран-прі з 6 чи 8 спортсменів, в залежності від вагових категорій.

У цих змаганнях прийняли участь троє спортсменів команди ММА СК «Альянс». Так, як всі наші спортсмени представляли одну вагову категорію (-65,8 кг), всі вони стали призерами у ній. Здолавши у відбіркових поєдинках спортсменів з Тернополя і Чернівців, всі наші хлопці зустрілися у напів фіналі, а потім, відповідно, і у фіналі Чемпіонату.

Нагадаємо, що даний турнір був відбірковим для спортсменів до участі у Чемпіонаті України з фрі-файту дивізіону «Еліта» розділ ММА, який пройде влітку на курорті БУКОВЕЛЬ, а також ці змагання були заліковими до рейтингу дивізіону «Еліта», і саме учасники цього рейтингу отримають право брати участь в VI Сезоні «Кубку Буковеля» з фрі-файту в 2016 році.

Вітаємо!!!

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments