Ви є тут

МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З БОКСУ СЕРЕД ЖІНОК, ЮНІОРОК ТА МОЛОДІ ПАМ’ЯТІ В. Т. ДЕМ’ЯНОВА.

25-29 грудня у місті Івано-Франківську пройшов довгоочікуваний міжнародний турнір з боксу серед жінок, юніорок та молоді - INTERNATIONAL OPEN TOURNAMENT ON BOX IN MEMORIAL OF V. T. DEMIANOVA, за участі алжирської делегації. Першого дня змагань відбулися не лише попередні поєдинки, але й урочиста церемонія відкриття турніру. Зважаючи на важку ситуацію у країні, організаторами змагань було вирішено обійтись без гучного шоу, проте іноземній делегації було виявлено справжню українську гостинність: алжирців за звичаєм вітали хлібом та сіллю, у залі лунав алжирський національний гімн, а почесні гості щиро бажали перемог гостям із далекої Африки. 

На даному турнірі виступила і представниця СК "Альянс" Біла Олена (57 кг), яка поступилася своій суперниці, майстру спорту Олі Трушик , та залишила за собою третє місце. Як розповідає Бочкур А., тренер СК "Альянс" з боксу: "Ми вперше відвідали турнір такого виского класу з Оленкою і для нас він виявився важким та напруженим, адже на турнірі виступали боксерки високого класу - кандидати та майстри спорту, призери і переможці Чемпіонату Європи і ін. Також велику подяку хочу висловити за допомогу та підтримку старшому тренеру жіночої збірної України з боксу Даниліву Сергію Ігоровичу за допомогу у підготовці до турніру та велику підтримку."

Довідка: Валерій Дем`янов, на честь якого названо турнір, Заслужений тренер України, фундатор Івано-Франківської школи боксу та наставник багатьох уславлених українських спортсменок та спортсменів.

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments