Ви є тут

В Івано-Франківську пройшов вечір боксу в форматі матчу «Україна-Німеччина»

На ринзі в фізкультурно-оздоровчому центрі зійшлися команди місцевих бійців та гостей з німецького Бремена. Відбулися бої у семи вагових категоріях. Раніше з 2 по 13 липня Команда з Бремена проходила Навчально тренувальний збір на базі бійцівського клубу «Альянс» куди також завітала команда з Вінниці та боксери з м. Івано Франківська.

У підсумку українці перемогли у вазі 52 та 56 кілограмів. У вазі 33, 64 та 69 кілограмів зафіксували нічию. А німці були кращими у категоріях 61 кг та останньому бою у категорії до 75 кг.

Також був показовий бій між двома місцевими бійцями у вазі до 91 кг. Представниками були Боксер з «Альянс» Витвицький Петро який виступив проти досвідченого КМС з СК «Ринг»  у підсумку бойова нічия .

Турнір ініціювали депутат міської ради Віталій Мерінов та старший тренер з боксу «Альянсу» Андрій Бочкур. Від команди Бремена виступили  триразовий чемпіон  Німеччини Артур Оганян 75 кг та Дейвід Брежинський 64 кг . Опонентами  боксерів стали Призер чемпіонату Європи, Чемпіон України  Рибалка Дмитро та франківець Драганчук Дмитро. Вихованці СК «Альянс» Мансуров Олександр  33 кг та Петришин Ростислав 56 Кг теж виступали у складі збірної, де зафіксували нічию та перемогу. Як розказують організатори це лише початок, тому надалі очікуйте ще цікавіші зустрічі з боксерами з Європи .

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments