Ви є тут

Василь Янко – переможець професійного турніру з фрі-файту «Битва за Честь 2». ФОТО

29 травня в ПК «Березіль», що у Тернополі пройшов Всеукраїнський турнір з фрі-файту дивізіону Еліта ММА «Битва за Честь 2». Змагання були присвячені пам'яті загиблих у АТО тернопільським спортсменам-фріфайтівцям, а саме Роману Ільяшенко, Оресту Крачу і Андрію Юркевичу. Всього в октагоні відбулося 12 поєдинків, це 4 гран-прі четвірки і 3 супер боя. Учасниками даного турніру стали кращі спортсмени федерації з усіх регіонів України. 

В одному з гран-прі у ваговій категорії -69 кг. прийняв участь спортсмен бійцівського клубу «Альянс» Василь Янко. У півфінальному поєдинку Василю вдалося одержати перемогу над тернополянином Юрієм Сенівим, провівши больовий прийом на ногу у першому раунді. У фіналі Василю вдалося повторити тріумфальну перемогу також у першому раунді больовим прийомом, але в цей раз вже на руку, над спортсменом з м. Ірпінь Вадимом Христофоровим.

Отже, Василь Янко став переможцем турніру «Битва за Честь 2» у ваговій категорії -69кг., а також був нагороджений шаблею переможця турніру. Вітаємо !!!

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments