Ви є тут

Альянсівці повернулися з нагородами з Чемпіонату Яремчанщини з фрі-файту

2 травня у Ворохті пройшов Відкритий Чемпіонат Яремчанщини з фрі-файту. Близько 100 спортсменів з 8 клубів Івано-Франківщини, Львівщини і Чернівців прийняли участь у даній події. Цьогорічний Чемпіонат був приурочений 10-тій річниці створення івано-франківського обласного осередку федерації.

Усі 10 спортсменів СК «Альянс», що приймали участь у цьому Чемпіонаті, стали його фіналістами, завоювавши 6 золотих і 4 срібних нагороди:

  1. Петрик Олександр (-57кг, юнаки) - 1 місце;
  2. Трофін Віталій (-57кг, бніори) - 2 місце;
  3. Павлівський Віктор (-84кг, юніори) - 2 місце;
  4. Кравчук Дмитро (-63кг, дорослі) - 1 місце;
  5. Іванцюк Володимир (-69кг, юніори) - 1 місце;
  6. Вульчин Іван (-69кг, юніори) - 2 місце;
  7. Бучацький Павло (-69кг, дорослі) - 1 місце;
  8. Сапа Андрій (-74кг, дорослі) - 1 місце;
  9. Пашковський Василь (-74кг, дорослі) - 2 місце;
  10. Чуревич Андрій (-74кг, юніори) - 1 місце.

Вітаємо спортсменів!!!

У загальнокомандному заліку наша команда зайняла 2 командне місце, поступившись всього однією золотою медаллю команді Львова. Хочеться відмітити, що частина наших спортсменів, що виступали в одній ваговій категорії, одержали перемоги над усіма своїми супротивниками і зустрілися у фіналі. Отож, декілька фіналів цього Чемпіонату були чисто «Альянсівськіми». Також хочеться відзначити виступ спортсмена СК «Альянс» Андрія Чуревича, який всі свої 3 поєдинки закінчив нокаутами!!! Також приємною несподіванкою на цих змаганнях стало вручення керівництву, тренерам і спортсменам СК «Альянс» пам'ятної подяки за багаторічну співпрацю, високий професіоналізм та послідовність у розвитку контактних видів єдиноборств та фрі-файту. Дякуємо!

Фото: 

Поділитися:

Коментарі

comments powered by HyperComments